Οι γυναίκες δεν είναι τόσο εγωίστριες όσο τις θεωρούν οι άντρες. Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι μία γυναίκα είναι εγωίστρια όταν κοιτάζει το καλό και το όφελος ενός άντρα. Οι γυναίκες γίνονται εγωίστριες όταν δεν τις ακούν. Επειδή έχουν το καλό ότι είναι καχύποπτες και πολυπράγμονες όπως ο Οδυσσέας ξέρουν τι είναι καλό και τι όχι! Τώρα, αν δεν θέλει κάποιος άντρας να ακούσει ισχύει αυτό που λένε: «σε περιμένω στη στροφή και θα φας το κεφάλι σου». Τι σημαίνει; Πολύ απλά ότι κινδυνεύεις να τη χάσεις αυτή τη γυναίκα. Ακόμα και το έχεις δίκιο υποδηλώνει την ίδια έκφραση δηλαδή: κάτσε και σε περιμένω να κάνεις τη λάθος κίνηση για να σε εκτελέσω επ’ αυτοφώρω.

Οι γυναίκες προσπαθούν να διαχειριστούν καλύτερα τον εγωισμό τους από ότι οι άντρες. Είναι αρκετά δύσκολο να προσπαθεί μία γυναίκα να κρύψει το θυμό της και να προσπαθεί ακόμα και να διαχειριστεί μία κατάσταση όταν ειδικά ξέρει ότι έχει δίκιο. Πώς γίνεται αυτό; Να ξέρετε ότι όταν έχει θυμό-εγωισμό να ξέρετε ότι αυτό συνοδεύεται με φωνές. Μία γυναίκα δύσκολο να συγκρατήσει την εσωτερική της έκρηξη, δηλαδή να κρατήσει ότι την ενοχλεί μέσα στο «στομάχι» της.

 Σίγουρα ένας παράγοντας είναι ότι δεν σας ακούει ο σύντροφός σας. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς νιώθει η ψυχή της. Βάζει τα κλάματα επειδή δεν την καταλαβαίνει κανένας. Δυστυχώς όμως αυτό που περιμένει είναι την καθημερινή στήριξή του και όχι μόνο όταν εκφράζει σε έναν άντρα το πρόβλημα της. Επιβεβαιώνεται αυτό που λέμε ότι: «η ψυχή της γυναίκας είναι μία άβυσσος». Δυστυχώς, όταν πάνε στραβά πολλά πράγματα, δεν έχει καμία γυναίκα την όρεξη να μιλήσει για αυτό που νιώθει και εκφράζει ότι δεν την καταλαβαίνει ο σύντροφός της.

Η γυναίκα είναι το πιο ευαίσθητο πλάσμα στον κόσμο. Δείχνει σκληρή και δυναμική αλλά είναι τόσο εύθραυστη που μοιάζει σαν το γυαλί. Άμα τη σπάσεις ή της ραγίσεις κάτι θα είναι μέσα της αιώνιο βάρος. Αυτό ισχύει και αν της ακυρώσεις τα όνειρα της. Και το όνειρο το πιο βασικό κάθε γυναίκας είναι να γίνει σύζυγος, μητέρα κουβαλώντας και όλους τους άλλους ρόλους, εργαζόμενης, νοικοκυράς, ψυχολόγου, συμβούλου, κ.τ.λ. Δεν μπορεί να πει κανένας ότι μια γυναίκα είναι εγωίστρια. Σε σχέσεις όταν βρίσκεται πάντα παραμελεί τον εαυτό της για τον σύντροφό της. Γιατί; Γιατί τη νοιάζει να βάλει το 100% του εαυτού της για τον άλλον παρά για την ίδια. Άρα δεν μπορεί να πει ότι μία γυναίκα είναι εγωίστρια. Οι άντρες πρέπει να προσφέρουν κάθε όνειρο μιας γυναίκας, διότι με αυτό τον τρόπο δείχνουν και το σεβασμό τους, και την εμπιστοσύνη τους αλλά και την αγάπη τους.

Μην πείτε ποτέ μία γυναίκα εγωίστρια ή πεισματάρα. Θα σας περιμένει στη γωνία με στόχο να σας πληγώσει όπως την πληγώσατε εσείς.  

By Alwardat Alsawda

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *