Tο καλοκαίρι θεωρείται η ομορφότερη περίοδος για να βαφτείς, να διασκεδάσεις, να βγεις για ένα ποτό, και ότι άλλο θέλεις γενικώς να κάνεις αφού φοράς άνετα και αεράτα ρούχα. Όμως τι βάψιμο χρειάζεται να κάνεις σε μία καλοκαιρινή βραδινή έξοδο;

Συνήθως αποφεύγουμε να βγούμε στον έντονο ήλιο γιατί θα ιδρώσουμε και θα γίνει χάλια το μακιγιάζ του προσώπου. Ως επί το πλείστον, επιλέγουμε το βράδυ για μία μπύρα, για ένα κοκτέιλ, για ένα ποτό. Εδώ παίζει ανάλογα και το ντύσιμο. Σίγουρα όμως οι αποχρώσεις του χρυσού, ασημί και ανοιχτοί τόνοι του κόκκινου (σε απαλές αποχρώσεις) ταιριάζουν απόλυτα με κάθε είδους ντύσιμο είτε με φόρεμα, είτε με σορτσάκι, είτε με παντελόνα. Σίγουρα πρέπει να γίνει ένας σωστός συνδυασμός με χρώματα απαλά και όχι έντονα. Ίσως αν θέλετε να αναδείξετε περισσότερο τα μάτια σας, μπορείτε να βάλετε μία μάσκαρα σε συνδυασμό με ένα ωραίο κόκκινο, ροζ ή κοραλί κραγιόν & ταυτόχρονα με ένα απλό ντύσιμο, είναι ένας από τους ωραιότερους συνδυασμούς που θα αναδείξουν και το πρόσωπο σας αλλά και το ντύσιμο.

Χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν από πλευράς ντυσίματος είναι τα ανοιχτά κατά βάση. Aν δεν έχουμε τότε ας είναι το ένα χρώμα ανοιχτό σε μπλούζα ή παντελόνι και το άλλο μπορεί να είναι σκούρο (ακόμα και φόρεμα ή φλοράλ ή μπλουζάκι σε ανοιχτές η σκούρες αποχρώσεις). Βέβαια καλό θα ήταν να υπάρχει ποικιλία χρωμάτων διότι αναδεικνύεται και το σώμα και το δέρμα και κατά βάση το ντύσιμο. Προτιμήστε όμως τα ανοιχτά χρώματα περισσότερο σε βάψιμο και όχι τόσο σε ρούχα ώστε να δημιουργείται η αντίθεση και να λάμψει το πρόσωπο.

Επειδή όμως είναι καλοκαίρι αποφεύγουμε να φοράμε έντονα χρώματα γιατί βαραίνουν το πρόσωπο αλλά και το κουράζουν και δεν του δίνουν την έμφαση που πρέπει, διότι δημιουργούν ένα κλασσικό και συνηθισμένο πρόσωπο. Το καλοκαίρι θέλει απλά πράγματα για ντύσιμο και βάψιμο σε μία γυναίκα. Έτσι αν μία γυναίκα είναι ελεύθερη πιο εύκολα θα προσεγγίσει έναν άντρα με απλό και όχι με έντονο βάψιμο!

Βέβαια να θυμάστε ότι ένα βάψιμο δεν κάνει τη γυναίκα. Η γυναίκα γίνεται πιο όμορφη μόνο όταν είναι ευτυχισμένη!

Ίσως να καθυστέρησα να ανεβάσω άρθρο λόγω της απουσίας μου αλλά επανήλθα δριμύτερη.

By alwardat alsawda

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *