Ένα πολύ όμορφο θέμα που μπορεί να αναπτυχθεί με διάφορους τρόπους και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στη σύντροφό σου! Ας μιλήσουμε από τη μεριά των αντρών. Είναι κάτι πολύ εύκολο και πολύ απλό να δείξεις την αγάπη σου με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Όλα ξεκινάνε από το τι μπορεί να προσφέρει κάποιος. Βέβαια λίγο πολύ όλοι κάνουμε πράγματα για τον άλλον. Τον στηρίζουμε, του δείχνουμε την αγάπη μας, ακόμα και αν δεν μας λέει τι έχει, προσπαθούμε να τον κάνουμε να μιλήσει. Αν δεν μπορούμε, τότε μπορούμε να του πούμε δύο εκφράσεις που χρειάζονται για να καταλάβει και εκείνος ότι είμαστε εκεί για εκείνον.

Ένας πολύ όμορφος τρόπος είναι χαρίστε της ένα λουλούδι ή κάντε της ένα μικρό συμβολικό δώρο. Συνήθως προτιμάνε οι γυναίκες τα λουλούδια, τα σκουλαρίκια, ένα δώρο που να μπορούν να πιστεύουν ότι αξίζει να είναι μαζί σας. Αν δεν μπορείτε λόγω οικονομικών τότε προσφέρετε μία αγκαλιά με δύο απλά λόγια: «είμαι εδώ για σένα, και θα είμαι πάντα εδώ» ή «ό,τι και να έχεις αν θελήσεις να μου πεις, είμαι εδώ για να σε ακούσω».

Μην πιέζετε καταστάσεις για να σας πει η σύντροφος σας τι έχει. Προσπαθήστε να τη νιώσετε, δείξτε κατανόηση και προσπάθεια στο τι έχει. Καλό είναι όταν βγαίνουν δάκρυα από τα μάτια της να τη σεβαστείτε να της προσφέρετε ένα ποτό, ή ένα ποτήρι κρασί ή ακόμα και νερό και απλόχερα την αγάπη σας. Συνήθως τα περισσότερα τα κάνουν οι άντρες. Μπορεί και να είναι μία απλή εσωστρέφεια και κλείσιμο στο καβούκι της γιατί κουράστηκε από καταστάσεις.

Σεβασμός! Μεγάλη σημασία και μεγάλη έννοια και άντε από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Αν δείτε μία γυναίκα να αλλάζει συμπεριφορά είναι γιατί κάτι έχετε προκαλέσει εσείς οι ίδιοι. Μην ρίξετε ευθύνες ποτέ σε εκείνη. Ίσως βιώνει και δύσκολες προσωπικές καταστάσεις και η πίεση η εσωτερική μοιάζει με την έκρηξη ενός ηφαιστείου. Βγάλτε την μία βόλτα, χωρίς να της μιλήσετε πολύ, χωρίς να την ξεκινήσετε σε ένα κατεβατό από ερωτήσεις. Αφιερώστε ή προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο από αυτό που μπορείτε.

Σεξουαλική επαφή, ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι για να κάνετε μία γυναίκα να χαλαρώσει. Μέσω της επαφής εκκρίνονται ουσίες στον οργανισμό που χαλαρώνουν, ηρεμούν και φέρνουν έναν ήσυχο ύπνο. Προσπαθήστε με αυτό τον τρόπο με συνοδεία ποτού ή μιας ταινίας να χαλαρώσει εκείνη και να δείτε ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Κρατήστε την σε εγρήγορση κάνοντας πλάκα να προσπαθήσει να σπάσει ο εσωτερικός πάγος ή ψύχος που νιώθει μέσα της. Δυστυχώς οι γυναίκες θεωρούνται  περίεργα πλάσματα και ο Θεός τις αξίωσε να έχουν έναν δύσκολο ρόλο, αυτόν της μητέρας, της συζύγου, της εργαζόμενης, της νοικοκυράς

By Alwardat Alsawda

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *